Adatvédelmi tájékoztató

1. Szerkesztő, tulajdonos, üzemeltető

Az oldal tartalmi szerkesztője, a tagmanager.hu (a továbbiakban Weboldaltulajdonosa, az adatkezelő JabJab Online Marketing Kft (a továbbiakban Adatkezelő). Az oldal működésének technikai hátterét a 3 in 1 Hosting Bt. biztosítja (a továbbiakban Üzemeltető).

JabJab Online Marketing
Cím: 8600 Siófok, József Attila utca 48.
Adószám: 13011794-3-14
Cégjegyzékszám: 14-09-314390
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-82055/2014

Te, mint az oldal látogatója (a továbbiakban Felhasználó) az oldal első meglátogatása során elfogadhatod vagy korlátozhatod az oldal működése során használt sütiket (cookie-kat). Az elfogadás visszavonásáról az alábbi tájékoztatóban írjuk le a lehetőségeid.

2. Regisztráció, hozzáférés

A Weboldalon megjelenő tartalmak megtekintéséhez nincs szükség előzetes regisztrációra, személyes adatok megadására, azokat szabadon, a cikk címére történő klikkeléssel el lehet olvasni ingyenesen, minden nemű térítés nélkül.

Az Adatkezelő fenntartja magának a jogot, hogy a későbbiekben bizonyos tartalmakhoz csak előzetes regisztráció után adjon hozzáférést Felhasználó számára, ennek részletes adatvédelmi elveiről a regisztráció előtt Felhasználót az Adatkezelő tájékoztatni fogja.

Az Adatkezelő fenntartja magának a jogot, hogy bizonyos Felhasználóknál korlátozza az ingyenesen elérhető tartalmak egy részét vagy egészét is, amennyiben a Weboldal működésében, üzemeltetésében a Felhasználó tevékenysége vagy tevékenységei üzemzavart okoznak, esetleg vandalizmussal járnak.

3. Kapcsolatfelvétel, jelentkezés, ajánlatkérés

Amennyiben kérdésed volna hozzánk, ajánlatkérés vagy egyéb célból szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, látogass el a Kapcsolat oldalra és töltsd ki a megjelenő űrlapot.

A kapcsolatfelvételhez meg kell adnod teljes neved, e-mail címed, bizonyos helyeken számlázási adataid. Ezeket a személyes adatokat bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, az adatokat kizárólag a válasz/árajánlat/jelentkezés maradéktalan teljesítéséhez használjuk fel.

A kapcsolatfelvétel során megadott adatokat kizárólag a feltett kérdés megválaszolásáig tároljuk, utána minden adat törlésre kerül.

A jelentkezésnél, ajánlatkérésnél megadott adatokat annak meghiúsulása esetén azonnal töröljük, megrendelés esetén a számlázás során a mindenkor hatályos magyar törvényeknek megfelelő ideig tároljuk az adatokat a számlázási rendszerükben és könyvelőnknél.

4. Látogatottság mérés

Az Adatkezelő a Weboldalra érkező Felhasználót, a látogatók számát, jellemzőit a Google Analytics webanalitikai szolgáltatással méri. A Google Analytics működése során számos jellemzőjét naplózza a Felhasználónak:

  • melyik weboldalról érkezik
  • milyen internetes böngésző programot használ
  • milyen operációs rendszert használ
  • milyen monitor felbontást, színmélységet alkalmaz
  • mely oldalakat nézi meg a Weboldalon
  • mennyi időt tölt az egyes oldalak meglátogatása során
  • milyen kereséseket végez a Weboldal saját keresője segítségével

A Google Analytics bemutatóját megtalálod ezen az oldalon.

A Google Analytics által tárolt adatok nem alkalmasak arra, hogy Téged, mint magánszemélyt név szerint azonosítsuk, azonban egy későbbi látogatásod során képes felismerni, hogy a Te számítógépéről, az Általad használt böngészővel valaki már járt a Weboldalon korábban.

A méréshez a rendszer kisméretű adatfájlokat, ún. sütiket (cookiekat) helyez el böngésződben.

A mérés célja a felhasználói szokások megismerése, ezáltal a Weboldal bővítése, fejlesztése az így kinyert információk alapján. Célja még az oldalra érkező Felhasználók keresési szokásainak felmérése, az alkalmazott kereső kifejezések feltérképezése a Felhasználók érdeklődési körének megismeréséhez, hogy az új tartalmak jobban igazodjanak a keresett információkhoz.

Amennyiben nem szeretnéd, hogy a Google Analytics a fenti adatokat az ismertetett módon és céllal mérje, telepítsd böngésződbe az ezt blokkoló kiegészítőt.

5. Automatikusan gyűjtött információk

A Weboldalon tett látogatások során egy vagy több cookie kerül tárolásra a látogató számítógépén, amelyek révén annak böngészője egyedileg azonosítható lesz. Ezen cookiek a Google által biztosítottak, felhasználásuk a Google AdWords rendszerén keresztül történik. Ezeket a cookiek a Weboldalon történt látogatás tényét rögzítik, más adatot –  így különösképpen személyes adatot – nem.

A külső szolgáltatók, közöttük a Google, ezen cookiek segítségével tárolják, ha a Felhasználó korábban már látogatást tett a hirdető webhelyén, és ez alapján hirdetéseket jelenítenek meg a Felhasználónak külső szolgáltatók – közöttük a Google – partnereinek internetes webhelyein.

A cookiet a Felhasználó képes törölni a saját számítógépéről, illetve letilthatja böngészőjében azok alkalmazását. A cookiek kezelésére általában a böngészők Eszközök/Beállítások menüjében az Adatvédelem beállításai alatt, cookie vagy süti megnevezéssel van lehetőség.

A Felhasználó a Google hirdetések kikapcsolására szolgáló oldalon tilthatja le a Google cookie-jait.

6. Facebook hirdetések

A weboldal működése során olyan cookie-kat is elhelyez, amelyek segítségével Facebook hirdetések formájában el tudjuk érni a weboldal korábbi látogatóit, így Téged is fizetett hirdetések formájában. Az adatgyűjtés során semmilyen személyes adatgyűjtés nem történik, azonban a Facebook saját céljaira a gyűjtött adatokat anonim módon felhasználhatja, hogy más hirdetéseket is az érdeklődési körödnek megfelelően tudjon megjeleníteni. Ennek beállítása vagy letiltása a Facebook súgó oldalán olvasható.

7. Cookie-k törlése

Az oldal használata során a böngésződben tárolt cookie-k egy része olyan formában kerül tárolásra az általunk használt hirdetési rendszerekből, amit technológiai okokból nem tudunk törölni a böngésződből. A legegyszerűbb módja a cookie-k törlésének és így az adatgyűjtés megszűntetésének, ha a böngésződ saját cookie törlő funkciójával törlöd a tárolt cookie-kat:

8. Felelősség

Az Adatkezelő és az Üzemeltető mindent megtesz annak érdekében, hogy a tulajdonába került adatokat (legyen szó személyes adatról vagy személyhez közvetlen nem köthető adatról) a lehető legmagasabb biztonsági szinten, a legnagyobb körültekintéssel kezelje.

Az Adatkezelő nem vállal felelősséget, ha bármilyen adat jogellenes magatartás, vandalizmus, az Üzemeltető szerverének rendellenes működése vagy az Üzemeltető hanyag, illetve jogellenes viselkedéséből kifolyólag harmadik fél kezébe kerül.

Amennyiben Felhasználó szerint az Adatkezelő és/vagy az Üzemeltető megsértette személyes adatainak védelméhez való jogát, polgári bíróság előtt érvényesítheti igényét vagy igényeit, vagy fordulhat az adatvédelmi biztoshoz is segítségért a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései alapján.

8. Érvényesség

Jelen adatvédelmi nyilatkozat 2018. május 26-tól visszavonásig érvényes. Az Adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen adatvédelmi nyilatkozaton bármikor módosítson.